Power hour: koko päivän rohkeus yhteen tuntiin tiivistettynä (Patrick ”Pata” Degerman)

 

Moi!

Bongasin tämän mainion vinkin Lauri Salovaara ja Menestyjät -ohjelmassa vierailleelta löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degermanilta.

On tavoite, joka pitää saavuttaa, mutta jonka edistämiseksi ei ole siinä hetkessä tarpeeksi uskallusta. On pakko tulla rohkeammaksi jollain konstia.

– Mitä jos me ollaan keskivertorohkeita yhden päivän aikana, otetaan yhden päivän rohkeus ja tiivistetään se yhteen tuntiin. Sitten me ollaan tosi rohkeita edes yhden tunnin päivässä. Näin päätettiin tehdä ja kutsuttiin sitä ”power houriksi”. Ja sen idea oli se, että kun se alkaa päivästä, kaikki meidän auktoriteettipelko ja kaikki meidän pelot, heivataan samantien ulos ikkunasta. Silloin voi soittaa vaikka Barack Obamalle, ”moro Barack!”, esität sun asian. Ainoa mitä me huomattiin, oli se että pitää olla semmonen rohkea vaihe, että ei änkytä niin pahasti. Jos sä pystyt puhuun, sit on kaikki hyvin. Sit voi soittaa ihan minne vaan ja ihan kenelle vaan.

– Hyvin nopeasti huomattiin se, että joku voi olla tosi tunnettu tai joku on erittäin hyvä on jossakin asiassa, niin se sama kaveri on erittäin huono jossakin toisessa asiassa. Tän kun hiffas, niin oli huomattavasti helpompi sitten toimia.

– Power hour ei liity vain soittamiseen, vaan moneen muuhun asiaan. Kun sä ihan uskalla tehdä sitä, niin silloin vaan hyvin lyhyt aika päivästä, teet saakeli sen duunin silloin ja sä hoidat sen pois. Kun asiat on hoidettu pois, voit olla ihan eri tavalla läsnä vapaa-ajalla.

Koko haastattelu – tai tässä tapauksessa suurelta osin monologi, on kuunneltavissa Suplasta: http://www.supla.fi/supla/2950412. Suosittelen lämpimästi!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s